Bouw

 

Verbouw - Aanbouw - Onderhoud - Afbouw - Dakwerk


Voor zowel aanbouw als verbouw van uw woning bent u ook bij Klus- en aannemersbedrijf Kelder aan het juiste adres. In moderne als ook traditionele bouwstijl en van ruwbouw tot sleutelklaar. Voor het wijzigen van een raam- of deuropening tot het geheel renoveren van badkamers, zolders en complete woningen. Van compleet nieuwe daken met o.a. zelf gemaakte houten spanten tot en met dak kapellen en dakramen (velux). Van voordeur-overkapping tot overdekt terras en carport. Ook verzorgd Klus- en aannemersbedrijf Kelder tekeningen/constructie-berekeningen en allerlei benodigde vergunningen. Niets is ons teveel, voor informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Klus- en aannemersbedrijf Kelder.


Badkamers - Toiletten


Klus- en aannemersbedrijf Kelder heeft zich toegelegd op het renoveren en vernieuwen van badkamers en toiletruimtes. Het hele proces van de sloop van de bestaande ruimte tot en met het afleveren van de nieuwe badkamer/toilet dient zo snel mogelijk te verlopen.


Kozijnen


Ook voor hardhouten kozijnen bent u aan het juiste adres bij Klus- en aannemersbedrijf Kelder. Wij maken doorgaans gebruik van geprofileerd meranti hardhout volgens standaard afmetingen. De hoogwaardige kwaliteit van de houten kozijnen wordt gegarandeerd door de juiste kwaliteit van de houtsoort en de vakmanschap waarmee het kozijn gemaakt wordt. Wij leveren en plaatsen allerlei soorten en maten kozijnen, deze worden door ons zelfgemaakt in onze werkplaats. Eventueel geheel voorzien van hang- en sluitwerk volgens het Politie keurmerk SKG**. Kozijnen, deuren en ramen kunnen in overleg worden voorzien van een goede dekkende grondlaag. Natuurlijk wordt ook het glas door ons aangeleverd.

Glasvliesbehang


Dit om zoveel mogelijk de overlast van de bewoners te beperken. Leiding-werk, elektra, stukadoor- en tegel werkzaamheden kunnen eventueel worden uitgevoerd door ons ingehuurde specialisten. Dit om het proces vlotter en beter te laten verlopen. Glasvliesbehang is een prachtige, moderne wand afwerking en is bovendien een duurzaam product. Het glasvlies is verkrijgbaar in vele verschillende structuren en kan van verschillende kleuren en motieven worden voorzien. Het is namelijk een uitstekende basis voor latex, dus perfect overschilderbaar. Het glasvlies/glasweefsel behang verstevigt de ondergrond en bedekt kleine scheuren en barsten. Het is een duurzaam product wat jarenlang mee gaat, het kan tegen een stootje. Glasvlies/glasweefsel is na latexbehandeling afwasbaar.

Schilderwerk


Voor al uw schilderwerk in- en om het huis kunt u natuurlijk ook bij Klus- en aannemersbedrijf Kelder terrecht. Er wordt uitsluitend met professionele producten gewerkt om een goede kwaliteit en een langdurige bescherming te kunnen waarborgen.

Inbouwkasten


Klus- en aannemersbedrijf Kelder kan ook een geheel passend plaatje leveren op het gebied van inbouwkasten voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, kantoor, winkelruimtes, etc...

Singel onderhoud


Tevens kunt u bij Klus- en aannemrsbedrijf Kelder tercht voor de onderhoud van uw singel. voor meer informatie hier over kunt u contact opnemen.